Undgår du at gå i gang ?

Undgår du at gå i gang ?

Undgår du at gå i gang med et vægttab, fordi du har nogle usunde vaner du ikke er parat til at slippe? 

Spiser du chokolade hver aften og ved mig dig selv, at det kan du simpelthen ikke overskue at give slip på. Så kan det være nærliggende, at udskyde vægttabsplanerne. 

Måske sidder du med en følelse af, at når du først går igang, så skal det gøres 100%. 

Så du lurpasser, og venter på at motivationen til at droppe chokoladen opstår. 

Men “alt eller intet” tankegangen er netop det der definerer slankekurstankegang. 

Så første skridt ud af slankekurene og ind i en mere afbalanceret spisning er faktisk at indse, at det slet ikke behøver at være perfekt for at gøre en forskel. 

Lad os tage et eksempel; måske har du svært ved at give slip på at spise slik om aftenen. Og den modstand mod at opgive dit aftenslik får dig til at udskyde og udskyde.

  • Men hvad nu hvis du kunne lære at spise mindre slik på sofaen i stedet for slet ikke at komme igang, fordi du føler, at du helt burde stoppe helt? 

  • Eller hvad hvis du kunne lære, at selvom du overspiser den ene aften, så behøver det ikke at fortsætte flere dage før du får det stoppet igen? 

Der er mange måder at arbejde med sin spisning på. Jeg anbefaler altid at starte der, hvor du kan overskue det. 

Jeg mener endda, at det er den mest langtidsholdbare løsning! At du lytter til dine præferencer og gør det, som du kan mærke giver dig sundhed OG livskvalitet. 

For kun på den måde vil du gide at blive ved på den lange bane - og derfor både tabe dig OG holde vægttabet. 

Det er faktisk en win- win. 

På mit forløb "Successful Eating"  kan du lære at spise det du elsker, i mængder, hvor du stadig er glad for dit spejlbillede. 

Helle skriver sådan om forløbet: 

"Jeg vil slutte med en solstrålehistorie. Som jeg skrev da jeg startede har jeg i over et år haft et online sykursus liggende som bare har ventet på at min vægt nåede et passende tal. Her i weekenden gik jeg endelig i gang med at konstruere mit eget nederdelsmønster. UDEN at ane hvad vægten viser for tiden! Jeg hyggede mig helt gevaldigt og var også rigtig godt tilfreds med mit spejlbillede da jeg stod i strømpebukser og tog mål. Fantastisk 

Jeg har helt klart og til min overraskelse tabt mig og føler mig virkelig godt tilpas. Men selve tallet er ikke så vigtigt, så måske vil jeg en dag være klar til at droppe vægten helt. Jeg tror det vil være godt for mig så jeg holder fast i mit nye fokus.

Så tak for et godt forløb. Jeg har lært meget og vil fortsætte rejsen"

Kh Ditte

Spild ikke din kostbare tid på mad
Hvilken type afhængig spiser er du?