Hvorfor siger du ikke bare nej?

Hvorfor siger du ikke bare nej?

Hvis du har været på kur on/off i mange år, så er du helt sikkert stødt på det undrende “hvorfor siger du ikke bare nej?”. 

Måske undrer du dig også selv? 

Hvorfor er det, at du bliver ved med at spise, selvom du så brændende ønsker dig at tabe dig? 

Det er ikke fordi du er svag, eller ikke ved bedre. 

Det er derimod højst sandsynligt fordi du har været på for mange slankekure. For på et tidspunkt, så sker der det, at bare tanken om en slankekur udløser overspisninger.

Hvis du er der, så kan jeg godt forstå, at du er frustreret. 

Din spisning fungerer ikke og du vejer for meget. Men når du tænker på at gå på kur, så begynder du med det samme at spise endnu mere. 

Catch 22. 

Men der er en vej ud. Den handler om at give slip på de gamle slankekurstanker og lære nogle helt nye strategier til at håndtere din spisning – og dine tankemønstre omkring spisning. 

Det gjorde Vibeke, som skrev sådan her i slutningen af hendes "Successful Eating" onlineforløb: 

“Ville bare lige følge op og fortælle at det gik super med vejningen - 6 kg. på 6 uger, vel at mærke uden at være på kur! Det er altså aldrig sket for mig før. Sjovt nok så ligner de 6 kg. mindst 10 kg. i spejlet, så der er også sket noget på den front, selv om spejlet er det samme.

Endnu engang 1000 tak for hjælpen. Jeg er kommet videre i mit liv og det kan ikke beskrives, hvor taknemlig jeg er for at have fundet vejen, så tak for det.”


Kh Ditte

Hvorfor perfektionister ofte ikke når i mål med vægttab
Gør din sukkerafhængighed dig syg?