Gør din sukkerafhængighed dig syg?

Gør din sukkerafhængighed dig syg?

Ingen får lungekræft af én cigaret, eller livsstilssygdomme af én småkage.

Men de færreste der er afhængige af enten cigaretter – eller sukker – tager bare en. 

Når du overspiser er det store mængder af fastfood, sukker og andet junk der ryger ned over en livstid og tilsammen vil det øge din risiko for livsstilssygdomme. 

Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan spise en kage her, eller tage et glas vin der. Men det betyder, at når din spisning ikke længere handler om lidt lækkert nogle gange om ugen, men om overspisninger og sukkerafhængighed. Så vil det for langt de fleste være noget der går ud over helbredet på den lange bane. 

Måske fokuserer du mest på den stigende vægt, som det der virkeligt går dig på angående dine overspisninger og sukkerafhængighed. 

Men din sundhed lider også under for meget – og for usund mad. 

Og her kommer det svære. For jeg er sikker på, at du helt vildt gerne ville spise sundere og passe bedre på din krop. 

Men når du først er kommet ind i en ond cirkel af overspisninger og forsøg på at spise sundt der kikser. Så kan det nogle gange føles, som om det ikke engang er en mulighed. 

Og den gør ondt. At vide at du gør noget, som er skidt for dig, men du kan bare ikke lade være! 

Lige præcis det vil jeg gerne hjælpe dig med. Mit forløb "Successful Eating" lærer dig at få kontrollen over din spisning tilbage. Du lærer hvordan du arbejder dig ud af overspisninger og sukkerafhængighed, så du kan spise på en måde der både er god for dig – og din sundhed.


Kh Ditte

Hvorfor siger du ikke bare nej?
Lader du din indre kritiker bestemme kursen?