Quooker-effekten gælder også i juletiden

Quooker-effekten gælder også i juletiden

Jeg prøver at holde fri i weekenden. Men i søndags fik jeg et tilbud jeg simpelthen ikke kunne modstå. 

Jeg er nemlig begyndt at arbejde sammen med en  mand, som jeg har lært utroligt meget af gennem årene og i søndags satte vi gang i et nyt projekt. Men nok om det og mig. 

For dette handler faktisk om ham...

Han er kaffedrikker –  og han foretrækker sin kaffe med mælk og sukker. 

Og så har han en Quooker, når han er hjemme på egen matrikel. 

Så hvad sker der, når man fjerner en mand fra sin Quooker- og sin Nescafe?

En ting der ihvertfald skete var,  at fordi det var meget mere bøvlet at lave kaffe hjemme hos mig. Så skar han gevaldigt ned på både kaffen og sukkerindtaget i søndags. Jeg vil ikke sidde og påstå, at han var begejstret for udviklingen. 

Men prøv at tænke over det?

Når ting er utroligt let tilgængelige, så er barrieren meget lav – og det kræver faktisk mere af dig og din viljestyrke. 

Det er også derfor vi ofte får spist langt mere sukker i julemåneden. Det er simpelthen så utroligt let at få fat på alle steder –  og vi kender vist alle til at chokolade der står foran os er sværere at modstå, end det der kræver, at vi kører i Netto. 

Men fortvivl ikke. For ja, det er mere fristende, når det er nemt og let tilgængeligt. 

Men det betyder slet ikke, at dit forbrug af julegodter behøver at køre af sporet i juletiden (eller resten af året for den sags skyld)

Når du er nået forbi 2-3 kopper kaffe med sukker og 2 marcipanbrød vil tømmermændene  senere på dagen overdøve den kortvarige nydelse. Det som jeg kan lære dig, handler ikke om at acceptere afsavnet. Det er MEGET stærkere. Jeg kan faktisk love dig, at du BÅDE får det kortvarige rush, selv når du siger nej tak til de overflødige godter OG den langtidsholdbare tilfredsstillelse, der ligger gemt i morgen, når du husker, at du ikke faldt i.

Du finder værktøjerne på mit forløb "Successful Eating", du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev og høre mere.

 Kh Ditte

Vent ikke på at troen på dig selv opstår
Er sweatersvejr = chokoladevejr?