Min kollega har altid slik fremme

Min kollega har altid slik fremme

Jeg drak te med en veninde i sommer. Hun er ellers sådan en der har et fint og naturligt forhold til mad. Spiser for det meste sundt, men kan også sagtens spise en pizza eller fredagsslik med børnene. 

Men nu havde hun alligevel fået et problem, som irriterede hende. 

For hun havde fået en ny kollega, som ofte kørte over grænsen og købte stort ind af diverse slik, som hun bagefter tog med på arbejde og tilbød at alle bare kunne spise.

Det der nu var sket var, at min veninde over et par måneder havde taget nogle kilo på, som irriterede hende. Ikke kun pga. vægten, men også fordi hun vidste, at de var kommet på, fordi hun var blevet hooked på de daglige sukkerfix. Faktisk i en grad, så hun nogle gange oplevede, at kassen med Matadormix forstyrrede hendes koncentration.

Lang historie kortere. 

Vi snakkede strategier og lagde en plan, som virkede for hende. For ofte er det faktisk ikke så meget sværere end det. 

Men det kræver, at du ved, hvad du skal gøre, for hvis forbud a la “jeg må ikke spise slik i en måned”, står alene, så sker der ofte det stik modsatte. At forbudet vækker din indre rebel – og pludseligt spiser du ikke kun mere på arbejde, du køber også ekstra på vejen hjem. 

Du finder værktøjerne på mit forløb "Successful Eating".

 Kh Ditte

Tømmermænd?
Måske skulle jeg blive veganer?