Kunne du klare vingummitesten?

Kunne du klare vingummitesten?

Jeg har undret mig den seneste måneds tid. Dag efter dag er jeg gået forbi min kollegas skrivebord – og har kigget på den samme åbne pose vingummi 

I dag blev jeg simpelthen for nysgerrig, hvad gjorde, at den kunne stå der og friste så længe uden, at han spiste den? 

Jeg fik desværre ikke et livsændrende svar fra ham jeg kan give dig med, for det viste sig, at han havde fået dem af en ven og slet ikke kan lide den slags vingummi 

Men jeg synes det er interessant. For hvorfor kan nogle mennesker have vingummi stående uden at spise det – mens andre ville have spist det for længst (også selvom de ikke rigtigt kunne lide den slags vingummi) 

Det er faktisk noget af det de fleste synes er det allersværeste. At have slik i skabene, eller åbne en pose slik uden at spise det hele samme dag. 

Derfor er det også noget af det, som du kommer til at arbejde med, hvis du vælger at deltage på "Successful Eating" – og tænk lige hvor fedt det bliver den dag du bliver sådan en der kan have slik i skabene, eller åbne en pose slik og glemme den!

Du finder værktøjerne på mit forløb "Successful Eating"

 

Kh Ditte

"Hvordan finder jeg roen til at fokusere på min spisning i en travl hverdag"
"Er det bedste at undlade at spise søde og fede sager??"