Jeg er så vred jeg kunne spise en hel rulle Mariekiks med smør

Jeg er så vred jeg kunne spise en hel rulle Mariekiks med smør

Jeg fik en mail fra en kursist her til morgen og hun var vred! Ikke på mig, men på sin kollega. 

Lang historie kort,  så følte hun sig voldsomt grænseoverskredet. Hun havde endda sagt fra – og på en fin måde. Men vreden sad i hende bagefter, og hun skrev til mig fordi hun havde enormt svært ved ikke at spise på den. 

Det er præcis i den slags situationer, at det er så rart at have en værktøjskasse at falde tilbage på. For lige præcis der, når du er ude af balance og vreden syder i blodet – det er IKKE her du skal ud og opfinde den dybe tallerken.
Det er i sådan en situation du skal have 2-3 gode værktøjer, som du har testet og ved virker – og i starten måske en psykolog i baghånden du kan skrive til. 

Værktøjerne, som hjalp hende igennem uden at overspise får du på forløbet "Successful Eating"


Kh Ditte

Mangler du tid til dig selv?
"Hvordan finder jeg roen til at fokusere på min spisning i en travl hverdag"