"Hvordan finder jeg roen til at fokusere på min spisning i en travl hverdag"

"Hvordan finder jeg roen til at fokusere på min spisning i en travl hverdag"

Jeg får løbende spørgsmål på Instagram og mail. 

Jeg svarer der også, men jeg har også lyst til at dele både spørgsmål - og svar med dig. For et af de spørgsmål der går igen er spørgsmålet om, hvordan man finder roen til at fokusere på sin spisning i en travl hverdag

1)

[Hvordan bliver jeg opmærksom på, hvad jeg spiser. Når jeg har to små børn der tager mit fokus?]

SVAR: [DET HANDLER OM AT SKALERE SVÆRHEDSGRADEN. NÅR DET ER SMÅT MED OVERSKUD OG TID, SÅ ER DET OM AT STARTE DER, HVOR DET FØLES OVERSKUELIGT. PÅ DEN MÅDE KAN DU GRADVIST ARBEJDE MED DIN SPISNING PÅ EN LANGTIDSHOLDBAR MÅDE – SOM MATCHER EN TRAVL HVERDAG].

2)

[ER DET OK AT STARTE MED FOKUS BÅDE PÅ MADEN OG TRÆNING, FOR SUCCES MED VARIGT VÆGTTAB? ]

SVAR: [DET KOMMER AN PÅ HVOR MEGET OVERSKUD DU HAR. HVIS DET FØLES OVERVÆLDENDE AT TÆNKE PÅ, SÅ VIL DET NOK VÆRE FOR MEGET. SÅ HELLERE STARTE UD MED EN AF DELENE OG BYGGE PÅ. HUSK AT TRÆNING KAN VÆRE MANGE TING, SÅ SELVOM DU HAR PRIMÆRT FOKUS PÅ SPISNINGEN, KAN DU SAGTENS HOLDE DIG I GANG MED BLID MOTION, SOM GIVER DIG GLÆDE. F.EKS GÅTURE].

Den nødvendige viden og strategier får du selvfølgelig på både onlineforløbet og på mine weekendworkshops.


Kh Ditte

Jeg er så vred jeg kunne spise en hel rulle Mariekiks med smør
Kunne du klare vingummitesten?