Fra selvlede til selfie

Fra selvlede til selfie

Kan man gå fra at være træt mor til 2, der helst vil ses MED tøjet på, til at genfinde glæden ved krop, mand (og sex)?

Louise skrev sådan her efter hun havde taget onlineforløbet "Successful Eating": 

Mht spisningen går det vist egentlig ret godt. Hoppede på vægten i morges, mest fordi kroppen føltes godt. Let og tilpas. Har i alt tabt mig 3-3,5 kg siden jeg begyndt dit forløb. Uden at veje et eneste gram mad! Og jeg har spist kage undervejs, drukket vin og HAFT DET GODT!!!!

Det synes jeg egentlig er ret vildt

Og nu til det vildeste.... Her til morgen tog jeg en selfie (til min søde dejlige mand) af hele min krop kun iført trusser. Ja nu bliver det altså ret privat, selvom den var meget mondæn og pæn. Men at jeg tør det, har det godt med det og ovenikøbet kiggede på billedet og tænkte at det var sgu´meget godt gået for en mor til to på snart 40år - ja DET ER VILDT.....for mig altså ;-)

Faktisk har det med spisning haft en rigtig god effekt på parforholdet. Jeg er ikke nær så træt om aftenen og det smitter også af på intimiteten min mand og mig imellem. Dejlig bonus :-)


Kh Ditte

Til salg, helspejl, aldrig brugt
Mettes smertefulde historie