Hvorfor jeg ikke anbefaler 0 sukker

Hvorfor jeg ikke anbefaler 0 sukker

“Jeg har det altid vildt godt i de perioder hvor jeg er sukkerfri, desværre falder jeg altid i efter en periode og ender med at overspise sukker igen”

Kan du genkende dig selv i den problemstilling? 

Og har du prøvet at løse overpisningsproblemet ved (igen) at være være sukkerfri i en periode? 

Kodeordet her er “periode” 

For hvem kender nogen som gik sukkerfri for 20 år siden og aldrig har spist nogen form for sukker igen? 

Jeg gør ikke ihvertfald. 

Så i stedet for kun at have to knapper, sukkerfri- eller sukkeramok. Så vil jeg slå et slag for “lidt men godt”. 

Jow jow det lyder som en kliche. 

Men det kan læres. 

Og det fine ved at have lært at spise lidt og så stoppe igen er, at når du kan præcis det. Så er du ikke længere sårbar overfor at spise et stykke fødseldagslagkage. Et stykke kage vil ikke kaste dig ud i dage, måske ugevis af kontroltab.
Nej, når du har lært at stoppe igen, så vil du nyde din kage med god samvittighed og så gå tilbage til din normale kost. 

For det er nemlig sådan, at den måde du har det godt i din krop i de perioder du er sukkerfri, den følelse kan langt de fleste også mærke selvom de spiser lidt slik eller kage i ny og næ. Det handler altså mere om mængde og frekvens, end om at sukker i sig selv gør dig dårlig. 

Det er den strategi jeg har set virke aller bedst for kvinder der er sukkerafhængige,  siden jeg begyndte at arbejde med emnet i 2007. 

Jeg vil gerne lære dig teknikkerne også. Du lærer dem på forløbet "Successful Eating"

Kh Ditte

Stressspiser du?
De der kærestekilo