Klarer alle andre hverdagen bedre end dig?

Klarer alle andre hverdagen bedre end dig?

Jeg ved ikke hvordan du har det, men når jeg kigger mig omkring føler jeg ofte, at alle andre kvinder ser ud til at have lige lidt mere overskud end mig

Ud fra det er jeg hurtig til at konkludere:

  1. At mit liv nok også er lidt mere presset

  2. At de nok bare er super-kvinder med mere overskud

  3. At de har været heldige og har fået det problemfri hverdagsliv

Nu er jeg heldig. For jeg har jo som psykolog adgang til at snakke med mange kvinder og får deres helt hudløst ærlige beretninger fra deres “perfekte” liv. 

Og ved du hvad, alle føler sig stressede, alle føler de halter bagud i forhold til hvad alle andre formår, og alle føler at de burde kunne orke mere. Og den viden er god at have! 

For undersøgelser viser, at de fleste føler sig stressede - og noget af det der stresser os mest er faktisk det helt almindelige hverdagsliv. 

Så i stedet for at sætte mig ned og enten få ondt af mig selv over mit uheldigt stressende liv, eller slå mig selv i hovedet med mit lille overskud. Så er der en stor frihed i at gå en helt anden vej.

At acceptere at stress i ens hverdagsliv faktisk er uundgåeligt. 

For det der sker, når man accepterer det er, at vi stopper med at og sætte vores planer på stand by til den dag “vi får god tid og masser af overskud”

´Når vi indser, at det højst sandsynligt vil være nogenlunde lige så stressende om et år at være os. Så kan vi begynde at ændre det der ikke fungerer - men på en måde, så det passer ind i det liv vi faktisk lever. 

Hvordan ser det ud i praktis? 

  1. Vent ikke på, at du har overskud til at tage en bootcamp – start stille og roligt med at ændre dine spise og motionsvaner i et tempo du kan overskue

  2. Vent ikke med at give dig selv egenomsorg til der er tid og overskud – start i dag, også selvom du kun kan finde 5 minutter

Med andre ord, vent ikke med at begynde til alt klapper - oddsene er, at du så aldrig når i gang. 

Hvis du vil have min hjælp til at ændre dine spisemønstre i et tempo, som også matcher det liv du faktisk lever. Så prøv mit kursus "Successful Eating"

Kh Ditte

Et slag for ikke at tale hinanden ned
Spiser du en masse du slet ikke opdager