Er julespisningen svær at opgive?

Add a subheading (19)

Er tanken om at arbejde med din spisning hen over julen og helt frem til nytårsaften en lidt blandet fornøjelse?

Måske er der en del af dig, der havde glædet dig til at (over)spise dig igennem julen? Glædet dig til ikke at skulle tænke over, hvad du spiser..

Hvis du har det sådan, så er du ikke alene. For mange er tanken om at begrænse spisningen over julen ubehagelig

Mange af mine kursister der har deltaget over julen fra 2015-19 har haft samme bekymring. 

De har frygtet om de ville nyde julen mindre, hvis de spiste lidt af det de elsker og så stoppede igen. 

Deres dom har været klar. Ja de har ikke overspist i snebolde, som de plejer, men det de vandt var så meget mere værd!  

De vandt glæden ved at være sådan en der kan spise én snebold og så stoppe igen. Men vigtigst af alt, så vandt de selvværd, glæde og energi. Og et ps. igen har sagt til mig, at de hyggede sig mindre, fordi de ikke overspiste.

Men i bund og grund er det en cost/benefit analyse du skal lave på din beslutning. 

Spørg dig selv: 


👉 Hvad Vinder jeg ved at spise som jeg plejer igennem julemåneden? (Det kan være, at du giver dig selv lov til at spise alle de snebolde du har lyst til, og spiser til du er ved at revne til alle julesammenkomster uden dårlig samvittighed)

👉 Hvad mister jeg ved at spise som jeg plejer? ( Det kan være, at du ved at du plejer at stå til julefrokosterne være ked af din vægt, eller at du ved at du plejer at tage 5 kilo på over julen, som er svære og nogle gange umulige at tabe igen)

👉 og endeligt, hvad kan du vinde hvis du en gang for alle får arbejdet med de tankemønstre og vaner der får dig til at veje for meget?

Med dine svar har du nu en god mulighed for at tage en beslutning om, hvad der er MEST værd for dig. 

Hvis du vælger at arbejde med din spisning allerede nu - vil du 1. januar stå med en ny vægt og et højere selvværd. Men det er ikke sikkert, at det er det værd for dig. Og det er virkelig helt ok! Det vigtigste er, at det er et bevidst valg du træffer!

Hvis du tilmelder dig onlineforløbet i dag eller resten af denne uge får du mulighed for at starte op med det samme - og så tage det hele en gang til når Gruppeforløbet starter op den 16. November. 

Ja tak til ekstra ugers forspring på den gode spisning =>

Kh Ditte