Det du skal lære ud over at adskille spisning fra følelser

Det du skal lære ud over at adskille spisning fra følelser

Når det drejer sig om vægttab og overspisninger, så mener jeg, at vi skal passe på med forenklede forklaringsmodeller.

Du har sikkert hørt, at det der skal til for at komme ud af begge er:

  • At lære at adskille følelser og spisning

  • Fjerne sukkerafhængighed

  • Arbejde med dårlige vaner

Der er mange faktorer der vedligeholde overvægt og overspisninger og jeg synes det er vigtigt, at du lærer at tage hånd om alle sammen. For ja der er meget spisning der handler om, at man spiser fordi man er ked af det eller stresset. Men for de fleste så er langt den meste spisning faktisk mere udtryk for lækkersult eller gamle vaner. 

Det gør det til en kompleks ting at ændre sin spisning og vægt. Det er ikke noget du kan lære på 30 minutter, tænk på at du har brugt et helt liv på at opbygge dine vaner og tankemønstre! 

Jeg har bygget mit forløb "Successful Eating" op, så du lærer at håndtere det hele. For ligesom med alt andet i livet, så er det komplekst og det skal der selvfølgelig også tages hensyn til i et vægttabsprogram. 

Programmet tilgengæld er bygget op med 6 enkle moduler med tilhørende øvelser. Så du bliver gradvist over 6 uger guidet igennem de forskellige teknikker, så du lærer, hvordan du special-syer et program til , hvordan du knækker din vægtkode. 

Der er stadig rabat på - og hvis du tilmelder dig i dag eller onsdag får du også 3 gratis onlineforedrag + juleforedraget "En guide til den gode julespisning" med.

kh Ditte

Der er altid en grund til at overspise
Hvornår er din spisning et udtryk for afhængighed?