Onlineforløb eller zoom-workshop

Onlineforløb eller zoom-workshop

Hvilket forløb passer bedst til dig?

Noget af det jeg bedst kan lide ved mit job er, at jeg har mulighed for at afprøve forskellige formater og finde frem til, hvordan jeg bedst hjælper mine klienter. 

For selvom du gerne vil ændre dit forhold til din spisning- og gerne vil deltage på"Få krammet på din sukkertrang", så er der også andre behov at tage hensyn til ; nemlig hvordan dit liv ellers ser ud - og hvordan du bedst lærer nyt. 

Som du kan se, er der fordele og ulemper ved begge formater. 

Onlineforløbet har stor fleksibilitet, som betyder, at du kan tage det når det passer dig, ligesom du kan stille spørgsmål, når det passer dig. Det onlineforløbet kræver er, at du er god til at selvmotivere og få set videoerne og lavet opgaverne. Har du brug for hjælp kan du altid skrive i vores fælles forum, hvor jeg svarer personligt. 

Workshoppen er god til dig der : 

1. Kan have svært ved at selvmotivere. Her er workshoppens rammer gode, fordi du har et fast tidspunkt, hvor du skal møde op på zoom hver anden onsdag. Her gennemgår vi teorien sammen og laver en personlig plan. Så det meste af hjemmearbejdet er taget ud af forløbet. Det du skal mellem vores workshopaftener er, at følge den plan vi har lagt sammen. 

2. Fungerer bedst med det personlige møde. Du trives med at se både mig og dine medkursister live - og ved at du vil få mere ud af at stille dine spørgsmål i det personlige møde end i et chatforum. 

Vi starter snart op igen med begge formater - Jeg har kørt med onlineforløb og workshops i årevis og kan se at begge formater virker. Det vigtigste er at vælge et format der matcher dit temperament og livssituation. 

kh Ditte

Hvornår er din spisning et udtryk for afhængighed?
Behovet for at være perfekt