Elsker du din krop? (meget mindre kan gøre det- heldigvis)

Elsker du din krop?  (meget mindre kan gøre det- heldigvis)

Kropstilfredshed- er et område, hvor vi ofte tænker i enten/eller.

Det kan være svært at forestille sig, at man kan komme til at elske en kropsdel, som man pt hader. Men det betyder ikke, at man ikke kan rykke sit forhold, så længe man ikke tænker i "elsker vs hader". 

Dit forhold til din krop har udviklet sig over en lang årrække, så når du gerne vil ændre det til noget mere positivt, så vil det højst sandsynligt ske som en bevidst, men gradvis proces.

  • Forestil dig, at du pt tænker på hvor meget du hader dine lår 20 gange om dagen- og så tænk på hvilken lettelse det ville være at hade dem lige så meget, men kun tænke på dem 1 gang om dagen.

  • Derfra kunne du arbejde dig hen imod at blive neutral- osv.

Pointen er, at selvom du ikke lige nu kan se, hvordan du skal komme til at elske din krop- så er der masser af skridt du kan tage, som vil være en daglig lettelse for dig ❤️

På Onlineforløbet "Successful Eating" har vi et helt modul om hvordan du gradvist kan ændre dit kropsbillede - det er nemlig ikke "nok" bare at tabe sig for de fleste. De fleste skal også lige ind og rydde op i alle de grimme ting de har sagt om deres krop gennem årene. 

kh Ditte

Overspisninger handler sjældent om madglæde
Hvem klarer sig bedst - optimisten eller pessimisten?