Har du mange kure bag dig?

Har du mange kure bag dig?

Der er mange grunde til, at det bliver sværere at tabe sig over tid 

En af dem er, at de fleste oplever, at deres tro på at "være sådan en der kan spise normalt" bliver mindre og mindre.

For hver ny kur der kikser mindskes selvværdet og desværre sætter det ofte gang i en ond cirkel, hvor der skal mindre og mindre modgang til, før man giver op. 

Du ved jo allerede, at du ikke når i mål alligevel. Så hvorfor kæmpe for det? 

Det er en barriere som en del af kvinderne på mit forløb arbejder med. 

At det ikke handler om, at de ikke ved hvad de skal. Men at de kommer til hele tiden at give op og tænke "så kan det også være lige meget". Derfor ligger deres primære arbejde i at lave det tankearbejde der skal til, for at kunne arbejde med spisningen stabilt - uden at give op, de dage det føles svært. 

Kh Ditte

Hvad har nyforelskelse og chokolade til fælles?
Jeg forfalder da helt, hvis jeg bare accepterer mig selv, som jeg ser ud nu