Vil du være sådan en der har styr på spisningen til sommer?

template blogbillede

Sidder du med en følelse af at sommeren nærmer sig, som en lidt truende lovning om bare ben og strandture og overvejer du i forlængelse af den tanke at tabe dig nogle hurtige kilo inden ferien? 

Hvis tanken har strejfet dig, så vil jeg bede dig om at tænke på, hvad dine erfaringer reelt er med slankekure? 

  • Har du nogensinde formået at finde en slankekur du kunne følge resten af livet? 
  • Har du nogensinde tabt dig- og holdt vægttabet? 

Hvis du kan svare nej til ovenstående, så kan du overveje om det er tid til at gøre noget helt andet. Jeg ved at det kan være svært at forestille sig en anden vej, for vi bliver alle bombarderede med slankekure på denne årstid. 

Men, mit forslag er,  at du i stedet lærer at arbejde med dine tanke - og spisemønstre. På den måde kan du arbejde dig frem til en måde at spise på, som du både  kan og har lyst til at holde livslangt - og som vil betyde at du understøtter en sund krop og vægt. 

For hvis ikke du finder frem til en spisning du vil (eller kan) holde stabilt resten af livet - så vil din vægt jo, helt logisk svinge med din svingende spisning. 

Den 24. maj starter vi op på næste onlineforløb - her vil du over  6 uger lære, hvordan du gør netop dette, lige i tid til at være sådan en der har styr på din spisning i sommerferien. 

Hvis du tilmelder dig senest i morgen kl 23.59 får du både rabat og 3 gratis valgfri mini-kurser med som bonus.

Til tilmelding og bonusser

kh Ditte