3 år efter "Få krammet på din sukkertrang"

3 år efter "Få krammet på din sukkertrang"

Indimellem hører jeg fra mine gamle kursister fordi der som en del af onlineforløbet er en varig mulighed for at stille opfølgende spørgsmål.

Det betød at jeg forleden hørte fra Clara og jeg blev så glad for at høre hvordan "Få krammet på din sukkertrang" har ændret hendes spisning - og faktisk også rygevaner

Clara skrev sådan her: 

Jeg er så glad for, jeg fandt dit kursus! Det er tre år siden, jeg tog det, og jeg ligger nu stabilt på 30 kg mindre, end da jeg startede. Jeg har fået et helt andet forhold til mad og spisning, og jeg brugte endda dine principper til ganske nemt at stoppe med at ryge for halvandet år siden. Så igen, mange, mange tak for det hele!

Hvis du vil lære det jeg lærte Clara, så har du muligheden nu. Med mit nye kursus “Successful Eating”

Kh Ditte

Har du en vægttabssabotør i dit liv?
Hvilken vægttabstype er du?