Vil du igennem julen uden at tage på?

Vil du igennem julen uden at tage på?

Åh du gider sikkert ikke høre om julen endnu. 

Det forstår jeg godt, sådan har jeg det også. 

Men det er måske også grunden til at julen kommer bag på os igen og igen - og plan b så bliver at tabe de ekstra kilo i januar i stedet. 

Så derfor rækker jeg hånden op og kalder elefanten i rummet. 

For om få måneder står vi midt i juletiden og hvis du gerne vil have lært, hvordan du spiser det du elsker i mængder der gør, at du har god energi og stabil vægt. 

Ja så er nu faktisk et godt tidspunkt at gå i gang. 

For det tager tid at aflære dårlige vaner- og tid at indlære nye så de virker for dig når du bliver så massivt bombet med fristelser, som du gør i december. 

Her er hvad Mai skrev om at spise på en ny måde i ferien:

"Vi har lige været i sommerhus i 11 dage, og nu godt i gang med hverdagens travlhed efter ferien, Og er så glad og stolt, fordi på trods af ferie og sommerhus i 11 dage er det gået forbavsende godt, kun en dag spiste jeg mere end det jeg havde planlagt og det var fordi jeg var skidtmas, så det gik mig ikke på. Ferie og sommerhus er nok den største højrisiko jeg kan sætte mig i, fordi hygge er forbundet med madindtag. Det er det stadig, men nu har jeg kontrollen over indtaget og jeg har hygget mig lige meget af den grund."

Som du kan se, så har hun opnået to ting:

1. At holde ferie uden at overspise

2. opdage, at det faktisk ikke er mindre hyggeligt fordi man ikke overspiser

Hvis du vil have en anderledes jul i år (madmæssigt), så lærer jeg også gerne dig teknikkerne. 

Kh Ditte

Den ene ting du skal ændre for at få en stabil spisning og vægt
Hjælp til overspisning