Jeg burde kunne spise perfekt

Jeg burde kunne spise perfekt

Så længe din ambition er at spise 100% perfekt, så vil du blive skuffet – og for mange bliver den skuffelse til en følelse af, at de lige så godt kan give op og overspise.

Derfor er det vigtigt, at du arbejder med din perfektionisme, når du gerne vil tabe dig på den langtidsholdbare måde!. 

Sandheden er, at det ikke er normalt at spise 100% perfekt hele tiden. Virkeligheden er, at normalspisning og normalvægt ikke kræver perfektion, men snarere en 80/20, hvor du tager flest gode valg, men også kan rumme, at du nogle gange vælger noget andet, end det perfekte madvalg. 

For når du kan sige til dig selv; Æv så fik jeg spist en kanelsnegl. Men selvom jeg ikke er perfekt, så kan jeg se, at når jeg øver mig, så tager jeg gradvist mange flere gode madvalg– og over tid vil jeg tage flest gode valg."

Så er du landet et godt sted. Hvor du øver dig i ikke at ryge ud i den perfektionisme, som oftest udløser flere overspisninger. Men du bliver i stedet i den zone, hvor du udvikler din spisning, så du kan nå i mål med dine sundheds- og vægtmål.

kh Ditte

Du kan ikke tælle kalorier OG normalisere din spisning
Burde du få en anden hobby?