Hvad vandskader kan lære dig om overspisninger

Hvad vandskader kan lære dig om overspisninger

Forestil dig det her; du kommer hjem fra arbejde og opdager at vandet på badeværelset har løbet hele dagen. Men ikke nok med det- håndvasken har været stoppet og der er vand over det hele. Forestil dig så, at du træder ind, får våde sokker og bliver så opgivende, at du tænker: " Nu er det hele alligevel er ødelagt, så kan jeg lige så skrue endnu mere op for hanen og vente med at slukke for vandet til i morgen".

Det ville du aldrig finde på. For du er opmærksom på, at den samlede mængde vand gør en forskel for hvor stor en vandskade du får.

Men tænk nu på de gange, hvor du har overspist da du kom hjem om eftermiddagen, og er blevet så opgivende, at du har tænkt:  "Nu kan jeg lige så godt overspise resten af dagen og starte på at spise sundt igen i morgen".

Øvelsen er denne; næste gang du er gået i gang med en overspisning og opdager, at du fortæller dig selv at det ingen forskel gør hvad du spiser resten af dagen. Så mind dig selv om vandskaden og overvej om du alligevel skulle lukke for hanen og begrænse skaden.

kh Ditte

Madpakke, eller overspise i buffeten?
Det ene spørgsmål du skal stille dig selv før du hopper på en ny kost-trend Indbakke