Sådan stopper du trøstespisning

sådan stopper du trøstespisning

Jeg har netop haft en samtale med en kursist, som jeg har fået lov at dele med jer. Jeg snakkede nemlig med Pia, som har været igang med Successful Eating i et par måneder. Hun er en ret erfaren trøstespiser og det har faktisk været hendes største bekymring, om hun ville være i stand til at stoppe med hele tiden at sabotere sit vægttab med trøstespisning. 

Nå men jeg vil springe direkte til successhistorien, for det er faktisk lykkes for Pia at skære 90 % af sin trøstespisning væk, og når hun alligevel en sjælden gang trøstespiser, så tager hun bedre valg og spiser mindre mængder. 

Men det var egentligt ikke det jeg ville dele med dig. Det jeg ville dele med dig i dag er Pia's liste. Hun har nemlig sat sig ned og lavet en liste over det hun har lært om trøstespisning under forløbet. Og jeg har fået lov at dele den med dig ❤️

Du får Pia's liste til at stoppe trøstspisning her: 

1. Trøstespisning virker, men kun mens jeg spiser.

2. Der er masser af andre ting jeg kan gøre for at berolige og forkæle mig selv, der også virker.  På regnvejsdage fungerer det at strikke og høre podcasts, ringe til en veninde, ringe til min mor, tage et varmt bad, meditere eller lave yoga, skrive dagbog eller pakke mig ind i tæpper og læse en bog på sofaen. På solskinsdage er det godt at gå en tur med hunden, løbe en tur, køre en lang tur, sætte mig i solen med en kop te og en podcast eller læse en bog i solen. 

Pia's liste er selvfølgelig hendes. Den er testet og tilpasset hendes præferencer. Men du kan lave en liste præcis ligesom PIa's og finde frem til de aktiviteter der fungerer bedst for dig, når du føler dig lidt nede og har lyst til at trøstespise. 

Kh Ditte

Forskellen på hyggespisning og trøstespisning
Det du ikke får at vide om Mindfull Eating