Stop med at underspise for at tabe dig hurtigere

31. komplimenterer for et vægttab

Jeg ved godt at du har lyst til at spise så lidt som muligt. Alle dine gamle slankekurstanker hiver i dig og hvisker dig i øret, at det du ikke spiser nu, aldrig kan komme dårligt igen. 

Jeg kan så godt forstå, at du bare så gerne tabe dig og jeg kender den desperation, når kiloene sidder som super-limet til kroppen.

Så jeg forstår godt, at du får lyst til at tabe dig lynhurtigt og derfor spiser så lidt som muligt. Du er så træt af din overvægt, den bløde mave og lår, at du ville gøre hvad som helst for at få dem væk så hurtigt som muligt. 

Men at det fører til et reelt vægttab at spise alt for lidt er simpelthen en stor løgn. 

Og det er tid til at stoppe med at lyve for dig selv. 

Du er ikke i en god periode, hvis du springer måltider over, eller spiser så lidt, at du knap nok bliver mæt. 

At underspise er aldrig et udtryk for et sundt forhold til mad og spisning.

For det du ikke spiser om morgenen, kan være lige præcis det der vedligeholder dit svære forhold til mad og det kan være det der trigger en monster overspisning om aftenen. Så jo det du ikke spiser KAN komme skidt igen - og gange 10 og faktisk være præcis det der fastholder dig i overvægt og overspisninger. 

Du er nødt til at gøre noget helt nyt! 

Hvis du er ved at brække dig ved tanken om flere kure (og flere kilo på sidebenene), så vil jeg være stolt af at få lov at være den der hjælper dig til at nedbryde de psykiske barrierer der lige nu fastholder dig i nogle vaner, der holder dig låst i en ond cirkel af under - og overspisning. 

Du kan tilmelde dig mit forløb her

Kh Ditte

Kan du udholde glæde?
Overgangsalderen øger din risiko for overspisninger