Hvordan Kristina fik success med sit vægttab

Hvordan Kristina fik success med sit vægttab

I dag vil jeg dele Kristinas historie, en af mine "Successful Eating"-kursister som har haft utrolig stor succes med at tabe sig og ændre sit forhold til mad.

Kristina plejede at bruge chokolade og overspisning som en måde at håndtere sine følelser på. Hun følte sig ofte overvældet eller stresset, og hun vendte sig mod maden for at finde trøst. Det førte til, at hun tog på i vægt og blev mere og mere utilfreds med sin krop.

Kristina besluttede sig for at deltage i "Successful Eating"-programmet, fordi hun var klar til at foretage en forandring.

  1. Hun ville lære at kontrollere sine følelser uden at ty til mad

  2. Hun ville tabe sig på en sund måde.

Programmet har givet Kristina de værktøjer, hun skal bruge for at få succes med sit vægttab. Hun har lært, hvordan hun identificerer sine triggere, hvordan hun rummer sine følelser, og hvordan hun træffer sundere valg. Som et resultat har hun tabt 7,8 kilo på bare 2 måneder!


Hvis du kæmper med din vægt eller dit forhold til mad, vil jeg opfordre dig til at tjekke "Successful Eating"-programmet ud. Det har potentialet til at ændre dit liv, ligesom det gjorde for Kristina.

kh Ditte

Den virkelige grund til, at du ikke kan stoppe med at spise
Når "normal" spænder ben for dit vægttab