Lise knækkede vægtkoden

Lise knækkede vægtkoden

Lad mig fortælle en historie om Lise. Hun havde brugt år på at forsøge at tabe sig og jeg tror godt jeg kan tillade mig at sige, at hun havde forsøgt (næsten) alt, men intet så ud til at virke og hun var med årene begyndt at føle, at det var en håbløs drøm at komme tilbage til en sund normalvægt.

Men en dag hørte Lise om Succesful Eating og besluttede sig for at give vægttabet én sidste chance. Ærligt var hun ikke ret optimistisk for hun havde jo mildest talt ikke haft så meget succes med projektet. Heldigvis blev hendes bekymringer gjort til skamme. På bare 4 uger tabte hun sig næsten 4 kilo! Hun havde mere energi, og havde det bedre med sig selv - og måske vigtigst havde Lise genvundet troen på at hun var sådan en der kunne finde ud af at spise sundere og tabe sig.

Lise var så glad for resultaterne at hun skrev sådan her til mig:

"Næsten 4 kilo på 4 uger det er jeg godt tilfreds med. Jeg nyder en genfunden tro på mig selv og lysten til at råbe højt, at koden er knækket!"

Hvis du kæmper med vægttab, ligesom Lise gjorde, så prøv at give Successful Eating en chance. Det er det eneste produkt, der har virket for Lise og det kan også virke for dig (og skulle det mod mine forventninger ikke virke, så får du en 100% tilfredshedsgaranti her og nu af mig.

Kh Ditte

Førstehjælp, hvis du har lyst til at overspise i dag
Det vi kan lære af de unge kvinder!